Kontakt Os
Leveringsmuligheder

I Danmark tilbyder vi levering med både PostNord og GLS, mens alle ordrer til udlandet (både indenfor og udenfor EU) leveres med DHL Express. Se prisspecifikationer længere nede. Vi gør opmærksom på følgende:

• Angivne leveringstider er vejledende
  • Udvalgte produkter kan være undtaget for fri fragt
  • Ordrer, der skal leveres til lande placeret udenfor EU, kan blive pålagt lokal told og moms. Vi opfordrer derfor til at du kontakter dine lokale myndigheder ift. told og moms hvis du skulle have spørgsmål.

Fragtinformation | Danmark

Vi sender ordrer med GLS eller PostNord – du vælger selv i checkout. Såfremt du vælger forsendelse til en pakkeshop/postbutik, informerer GLS/PostNord dig om hvornår din pakke kan afhentes på det valgte udleveringssted. Hvis du ønsker levering til en specifik erhvervsadresse, vælger du blot GLS Erhverv. Og skulle du ønske levering til din hjemmeadresse, tilbyder vi PostNord med omdeling, fra listen over leveringsmetoder ved checkout.

Husk at medbringe din ordrebekræftelsesmail.

Fragtinformation | Sverige

Vi tilbyder levering i Sverige med enten PostNord. Ønsker du levering med PostNord, vælger du selv, om det skal være med eller uden omdeling i checkout.

Fragtinformation | Lande indenfor EU

Vi sender alle vores ordrer til lande indenfor EU med DHL Express. De specifikke forventninger til levering vil figurere afhængigt af dit valgte leveringsland på både produktsiden samt i checkout.

Stadig brug for at kontakte os?
Europæiske leveringsomkostninger

Ordrer i Danmark:

15,- DKK ved afhentning i en Rezet Store (<800 kr)
0,- DKK ved afhentning i en Rezet Store (>800 kr).
30,- DKK til valgfri GLS Pakkeshop (<800 kr).
0,- DKK til valgfri GLS Pakkeshop (>800 kr).
40,- DKK til valgfri GLS Erhverv (<800 kr).
0,- DKK til valgfri GLS Erhverv (>800 kr).
30,- DKK til valgfri PostNord uden omdeling (<800 kr).
0,- DKK til valgfri PostNord uden omdeling (>800 kr).
40,- DKK til valgfri PostNord med omdeling (<800 kr).
 0,- DKK til valgfri PostNord med omdeling (>800 kr).

Ordrer i Sverige:

50,- SEK til valgfri PostNord uden omdeling (<1200 SEK).
0,- SEK til valgfri PostNord uden omdeling (>1200 SEK).
80,- SEK til valgfri PostNord med omdeling (<1200 SEK).
 0,- SEK til valgfri PostNord med omdeling (>1200 SEK).

Ordrer indenfor EU (leveres med DHL Express)

Forventet levering: 2-5 hverdage

Priser fra 25 EUR.

Stadig brug for at kontakte os?
Leveringsomkostninger til Resten af Verden

Ordrer udenfor EU (leveres med DHL Express)

Forventet levering: 3-6 hverdage

Priser fra 27 USD.

OBS! Ordrer der skal leveres til lande placeret udenfor EU sendes som DAP (Delivered At Place), og kan blive pålagt lokal told og moms. Vi opfordrer derfor til at du kontakter dine lokale myndigheder ift. told og moms hvis du skulle have spørgsmål.

Stadig brug for at kontakte os?
Hvor er min ordre?

Du kan spore din ordre ved hjælp af det unikke sporingsnummer, du modtog i vores afsendelses-e-mail. Hvis du ikke kan finde denne e-mail, kan du få sporingsreferencenummeret i din ordrehistorik. Hvis du har yderligere spørgsmål kan du altid kontakte os via e-mail på online@rezetstore.com.

Stadig brug for at kontakte os?
Sporing af levering

I ordrebekræftelsen modtaget på mail er der et link til at se tracking på din ordre. Tjek gerne om denne kan være havnet under din uønsket post. Pakken leveres forventeligt inden for 2-4 hverdage efter afsendelse.

Stadig brug for at kontakte os?
Hvorfor er min ordre forsinket?

Vores normale leveringstid er 2-4 hverdage. NB: Vælger du PostNord pakkeboks, så leveres pakken om lørdagen. Vi kan dog ikke garantere, at det bliver i den valgte pakkeboks, da det afhænger af pladsen i den pågældende pakkeboks. BEMÆRK: PostNord og GLS har perioder, hvor der kan forekomme ekstra leveringstid grundet pres og travlhed.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Hvorfor er min ordre/vare blevet returneret til afsenderen?

Ordre bestilt til levering i en pakkeshop eller pakkeboks vil være mulige at afhente i op til 7 hverdage. Her efter returneres de af fragtfirmaet, til afsender.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, men status siger, at den er blevet leveret.

Vi kede af, at du oplever problemer med din ordre. Hvis kureren ikke kunne få fat i dig, da de forsøgte at levere dine varer, er det muligt, at de har leveret pakken til en af dine naboer, eller til din nærmeste pakkeshop. Tjek venligst om du har modtaget en leveringsseddel fra kureren - den kan være blevet skubbet ind under din dør eller leveret, hvor du normalt modtager breve. Hvis du har tjekket efter sedlen, men stadig ikke har fundet din pakke, bedes du kontakte kundeservice, så hjælper vi gerne.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Hvorfor er min ordre ikke blevet leveret, men i stedet returneret til jer?

Vi er kede af at høre at du ikke har fået leveret din ordre. Har der været en fejl i adressen eller har dit navn ikke stået på postkassen, kan dette være årsagen til at pakken ikke har kunne blive leveret. Du er velkommen til at kontakte kundeservice, som kan hjælpe dig med pakken.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Forkert/defekt vare modtaget

Vi gør altid vores bedste, når din pakke skal sendes af sted. Desværre kan det ske, at vi får pakken sendt, inden alle dine varer er kommet med. Opdager du, at der mangler en vare i din pakke, bedes du kontakte vores kundeservice.

Når du kontakter kundeservice, skal du oplyse ordrenummeret og eventuelt varenummer på den vare, som ikke er i din pakke. Vi sender naturligvis den manglende vare så vidt det er muligt. I tilfælde af at vi ikke kan sende den manglende vare, vil du blive refunderet købsprisen med det samme.

Hos Rezet Store gør vi altid vores bedste for at leve op til vores gode rygte. Dog kan det forekomme, at vi kommer til at pakke en forkert vare med i din ordre. Sker dette, bedes du kontakte vores kundeservice. I tilfælde af en forkert vare, kan du vælge mellem følgende muligheder:

Returnere varen og få refunderet købsprisen, når vores varelager har behandlet returvarerne, eller få eftersendt den rigtige vare

Har vi den korrekte vare på lager, vil vi få den eftersendt hurtigst muligt, hvis du fortsat ønsker den. Dette kan vi dog ikke garantere, men vi gør det bedste vi kan.

Når du kontakter kundeservice skal du oplyse ordrenummeret, og gerne et varenummer på den forkerte vare og herunder vedhæfte billede af varen så vidt det er muligt. Har du modtaget noget forkert i forhold til din ordre, så betaler Rezet Store returportoen. Kundeservice vil sende et forudbetalt label, som skal bruges til returforsendelsen. Returnering skal foregå med et forudbetalt returlabel fra Rezet Store, da vi ikke har mulighed for at refundere omkostninger ifm. returfragt efterfølgende.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Jeg mangler vare(r) fra min ordre.

Vi gør altid vores bedste, når din pakke skal sendes afsted. Desværre kan det ske, at vi får pakken sendt inden alle dine varer er kommet med. Opdager du, at der mangler en vare i din pakke bedes du kontakte vores kundeservice.

Når du kontakter kundeservice skal du oplyse ordrenummeret og eventuelt varenummer på den vare, som ikke er i din pakke.

Vi sender naturligvis den manglende vare så vidt det er muligt. I tilfælde af at vi ikke kan sende den manglende vare, vil du blive refunderet købsprisen med det samme.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Hvorfor er min ordre/vare(r) blevet annulleret?

Vi beklager meget at du har fået annulleret en vare i din ordre. Der har desværre været en fjel i varens lagerstatus, så ikke vi har kunne levere den til dig.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Min ordre er blevet annulleret, men det ser ud til, at jeg stadig er blevet opkrævet.

Vi beklager, at du har fået din ordre annulleret. Er ordren blevet annulleret, er beløbet for ordren heller ikke trukket. Der kan dog ligge en reservation på din konto. Dette ophæves automatisk efter 30 dage. Ved kontakt til kundeservice kan de tage kontakt til banken og bede dem ophæve reservationen.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Hvorfor er der blevet annulleret varer fra min ordre?

Vi beklager at du har fået annulleret en vare i din ordre. Der har desværre været en fjel i varens lagerstatus, så ikke vi har kunne levere den til dig.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Forkert vare modtaget

Vi gør altid vores bedste, når din pakke skal sendes af sted. Desværre kan det ske, at vi får pakken sendt, inden alle dine varer er kommet med. Opdager du, at der mangler en vare i din pakke, bedes du kontakte vores kundeservice pr. telefon eller her.

Når du kontakter kundeservice, skal du oplyse ordrenummeret og eventuelt varenummer på den vare, som ikke er i din pakke. Vi sender naturligvis den manglende vare så vidt det er muligt. I tilfælde af at vi ikke kan sende den manglende vare, vil du blive refunderet købsprisen med det samme.

Hos Rezet Store gør vi altid vores bedste for at leve op til vores gode rygte. Dog kan det forekomme, at vi kommer til at pakke en forkert vare med i din ordre. Sker dette, bedes du kontakte vores kundeservice. I tilfælde af en forkert vare, kan du vælge mellem følgende muligheder:

Returnere varen og få refunderet købsprisen, når vores varelager har behandlet returvarerne, eller få eftersendt den rigtige vare

Har vi den korrekte vare på lager, vil vi få den eftersendt hurtigst muligt, hvis du fortsat ønsker den. Dette kan vi dog ikke garantere, men vi gør det bedste vi kan.

Når du kontakter kundeservice skal du oplyse ordrenummeret, og gerne et varenummer på den forkerte vare og herunder vedhæfte billede af varen så vidt det er muligt. Har du modtaget noget forkert i forhold til din ordre, så betaler Rezet Store returportoen. Kundeservice vil sende et forudbetalt label, som skal bruges til returforsendelsen. Returnering skal foregå med et forudbetalt returlabel fra Rezet Store, da vi ikke har mulighed for at refundere omkostninger ifm. returfragt efterfølgende.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Jeg har en defekt vare. Hvordan returnerer jeg den?

Når du handler på rezetstore.com, har du altid 2 års reklamationsret. Hvis du mener, at din vare har en fejl eller mangel, skal du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice på online@rezetstore.com.

Hertil bedes du fremsende billeder af fejlen og dokumentation for, at varen er købt hos os i form af din kvittering eller ordrebekræftelse samt en tydelig beskrivelse af, hvad problemet ved varen er.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Jeg tror, at en del af min ordre mangler. Er den på vej?

Vi gør altid vores bedste, når din pakke skal sendes afsted. Desværre kan det ske, at vi får pakken sendt inden alle dine varer er kommet med. Opdager du, at der mangler en vare i din pakke bedes du kontakte vores kundeservice på online@rezetstore.com.

Når du kontakter kundeservice skal du oplyse ordrenummeret og eventuelt varenummer på den vare, som ikke er i din pakke.

Vi sender naturligvis den manglende vare så vidt det er muligt. I tilfælde af at vi ikke kan sende den manglende vare, vil du blive refunderet købsprisen med det samme.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Kan jeg annullere eller foretage ændringer i min ordre?

Det er desværre ikke muligt at ændre i en ordre eller annullere en ordre direkte fra kundeservice. Dog vil de ved henvendelse sende en forespørgsel til vores lager på annullering  af ordren.

Såfremt det ikke lykkedes, vil du modtage en ordrebekræftelse på, at den er pakket og afsendt.

Hvis den bliver afsendt er der naturligvis fuld returret på denne ordre.

Du kan vælge at benytte det medsendte returlabel, og sende varen retur til vores lager. Her skal blot huske at vedlægge din faktura med en årsag til din returnering.

NB. Når du benytter vores returlabel, så skal pakken afsendes med samme fragtfirma, som oprindeligt leverede pakken.

Stadig brug for at kontakte os?
Hvordan anvender jeg en rabatkode?

Hvis du har en rabatkode, er det muligt at indtaste rabatkoden på første side i kurven, hvor der står "Jeg har en voucher".

Stadig brug for at kontakte os?
Hvordan registrerer jeg mig til en konto?

Det er muligt at oprette sig som medlem via linket her https://rezetstore.com/da/user/profile/register.

Stadig brug for at kontakte os?
Hvordan opretter eller ændrer jeg mit password?

For at ændre din adgangskode skal du gå under "Mine Oplysninger" i din profil, hvor du kan ændre din adgangskode under "Oplysninger". Hvis du har glemt din adgangskode, kan du på loginsiden blot trykke på "Glemt adgangskode" og nulstille din adgangskode.

Stadig brug for at kontakte os?
Hvordan opretter eller ændrer jeg min e-mailadresse?

Ved at logge ind på medlemsprofilen på rezetstore.com, kan du under fanen "Mine oplysninger" ændre din mail på medlemskabet.

Stadig brug for at kontakte os?
Hvordan ændrer jeg mine kontaktpræferencer?

Log ind på din konto og og gå til sektionen "Tilladelser". Her kan du opdatere, hvordan du gerne vil blive kontakt fremadrettet.

Stadig brug for at kontakte os?
Jeg har problemer med at logge ind. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du har en konto hos os, skal du sørge for at bruge den samme e-mailadresse og adgangskode, som du brugte, da du oprettede din konto. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du bruge linket 'glemt adgangskode' på log ind-siden for at nulstille din adgangskode. Hvis du stadig har problemer med at logge ind på din konto, bedes du kontakte os, så hjælper vi gerne.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Jeg har problemer med en side på jeres hjemmeside. Hvad gør jeg?

Tak, fordi du har gjort os opmærksomme på dette, så vi kan få det rettet. Hvis du støder på problemer på hjemmesiden, bedes du kontakte os med oplysninger om problemet. Nogle få nyttige ting at inkludere er: Hvor opstod problemet (et link til siden er nyttigt)? Hvornår opstod problemet? Et skærmbillede af problemet mens det opstår? Detaljer om, hvad du forventede adfærden skulle være, i modsætning til hvad den var? Hvilken browser bruger du? Hyppigheden af problemet. Sker det for eksempel hver gang? Tilfældigt? Én gang? Eventuelle fejlmeddelelser, der vises på skærmen

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Returner Online - Storbritannien

Du har 30 dage til at returnere din ordre fra den dag, du modtog den. Alle udenlandske ordrer som ønskes returneret, sendes tilbage til os for egen regning.

Den billigste forsendelsesmetode vil typisk være ved at benytte dit lokale postvæsen.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller forsendelser som skal afhentes på posthuset.

Husk altid at pakke varen forsvarligt ind, når du sender den retur, så hverken varen eller den originale skoæske bliver beskadiget under transporten. Benyt derfor meget gerne den papkasse, du oprindeligt modtog varerne i.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Returneret - Købt i butikken

Du er altid velkommen til at bytte varer i en af vores butikker eller få pengene retur, hvis du foretrækker det. Skal varen ombyttes til en anden, skal du blot huske den originale kvittering eller byttebon. Vil du have pengene retur, skal den originale kvittering medbringes. I begge tilfælde er det vigtigt, at varen er ubrugt og i original emballage. Varer købt i butik, kan ikke returneres online.

Stadig brug for at kontakte os?
Kan jeg returnere mere end én ordre i samme pakke?

Når du benytter vores returlabel, så skal pakken afsendes med samme fragtfirma, som oprindeligt leverede pakken. Det er vigtigt at der sendes retur pr. ordre med den returlabel. Så har du modtaget én ordre med to subordre, og der skal returneres fra hver ordre, så skal begge returlabels benyttes.

Stadig brug for at kontakte os?
Hvornår vil jeg modtage en refusion?

En vare som er købt online kan du sende retur med det medfølgende pakkelabel.

Sender du den retur til vores hovedlager, så tager returneringsprocessen op til 2 uger fra lageret har modtaget din returordre.

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email
Jeg kan ikke se en tilbagebetaling på min bankudskrift.

Det kan tage op til 14 dage før returneringsprocessen er overstået og du kan se pegene på din konto

Stadig brug for at kontakte os?
Email

Det kan tage 1-2 hverdage før du får svar på din email

Send email